Parochie

Veronique van der Meijden zingt in basiliek Susteren


Elke eerste zondag van de maand is er in de Heilige Amelbergabasiliek een Eucharistieviering die muzikaal wordt opgeluisterd door musici en koren van buiten Susteren. Zondag 4 november is te gast de alt Veronique van der Meijden.
De jonge alt Veronique van der Meijden, afkomstig uit Sint Joost is een veelzijdige jonge zangeres. Zij studeerde zang bij Karen van der Wal, waarna ze haar vakstudie voortzette aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Veronique heeft een enorme taalvaardigheid. Haar liedrepertoire omvat liederen in meer dan 20 talen, waardoor ze zich ook heel gemakkelijk op het operapodium beweegt. Ze is momenteel verbonden aan operagezelschap “The Fat Lady”, (o.l.v. Tamir Chasson) in Haarlem en wordt daarnaast veel gevraagd als soliste. Zo zong ze op 4 mei in Heerlen als soliste in het “Oratorium voor Auschwitz”.
In de H. Amelbergabasiliek brengt Veronique liederen en aria’s ten gehoor van Bach, Händel, Mendelssohn, en Mahler. Ze wordt aan het orgel begeleid door Ad Gijzels.
Na afloop van de H. Eucharistieviering is er in het Stift voor alle kerkgangers de gelegenheid elkaar te ontmoeten bij een kopje koffie en een stukje vlaai.
Zondag 4 november om 11.00 uur H. Amelbergabasiliek Susteren.
|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties