Muziek

Sjlaag om de Koppeleberg


180 jaar Schutterij St. Stephanus Dieteren

Dit jaar bestaat de schutterij 180 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren organiseert schutterij Sint Stephanus in het weekend van 1,2 en 3 juni dit jaar een jubileumfeest.
Op zaterdag 2 juni voeren wij weer de Sjlaag om de Koppeleberg.
Een schietwedstrijd waarin de deelnemers strijden om de titel Veldheer of Grootmeester van Dieteren.
Tijdens deze ‘sjlaag’ kunnen teams bestaande uit 3 of 6 personen met elkaar wedijveren op diverse schietonderdelen. Zo wordt er op Bölkes geschoten met de zware buks en schiet je op kleine punten met de windbuks. De leden van handboogvereniging de Zwarte Roos zijn er ook dit keer weer bij om het schieten met een professionele handboog te begeleiden en er is een mix van diverse soorten kruisbogen en blaaspijp.
Al met al dus echt een leuke uitdaging om met je team goed voor de dag te komen. De winnaars van de diverse 6 tallen komen aan het einde van de middag tegen elkaar uit bij het traditionele vogelschieten met de zware buks…wie mag zich Veldheer of Grootmeester van Dieteren noemen de komende 5 jaar?
Op deze gezellige en sportieve middag is iedereen van harte uitgenodigd om te komen kijken of meedoen natuurlijk. Geef je daarom op met minimaal 3 of gezellig met 6 vrienden, collega’s of bekenden. VOL=VOL. Aanmelden kan op: sjlaagomdekoppeleberg@gmail.com of via 06-28471487. Kosten voor deze middag zijn €10 p.p. incl. een consumptie en de hele middag wordt muzikaal ondersteund door de Dirgelländer Muzikanten en zaate hermenie De Roepoepers. Ook aan de inwendige mens is gedacht, er is voldoende te eten en de buffetten in de tent en op het terrein zijn uiteraard de hele dag geopend!

Noot voor redactie: de bijgevoegde foto’s van John Rutten fotografie mogen door ons gebruikt worden.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties