Muziek

Koningsdag 2019


ZATERDAG 27 APRIL 2019
Dit jaar vieren we in Dieteren weer gezamenlijk Koningsdag op zaterdag 27 april 2019.
We starten om 10:30 uur met een feestelijke optocht vanaf ‘t Kröpke waar de kinderen met hun versierde ‘voertuigen’ opgehaald worden, door de Fanfare én de Schutterij.
Natuurlijk hopen we dat u allen aansluit!

Tijdens deze optocht zal de Schutterij traditiegetrouw hun Koning afhalen, samen met de Fanfare en alle overige deelnemers aan de optocht.

De optocht zal weer eindigen op het schuttersterrein aan de Bosweg, waar de overige festiviteiten van start zullen gaan. Aan jong en oud is gedacht.
Er zijn voor alle kleine en grote kinderen diverse activiteiten en spellen.
Ook zal deze middag het Burgerschieten plaatsvinden, waaraan alle aanwezigen vanaf 16 jaar kunnen deelnemen. Tijdens dit Burgerschieten kunt u kennismaken met het traditionele schieten met de zware buks. Lijkt het u leuk om mee te schieten zorg dan dat u een geldig ID bewijs bij u heeft.
Na de grote interesse van voorgaande jaren is er dit jaar ook weer het Jeugd Koningschieten met de windbuks voor alle kinderen van 9 tot en met 15 jaar. Inschrijven kan op de dag zelf op de feestweide. Het schieten voor de kinderen gaat om 14.00u van start.

Aan de inwendige mens is ook gedacht: hapjes en drankjes zijn er voor een schappelijke prijs te koop. Voor de kinderen is er zoals elk jaar weer een traktatie; chips of een ijsje, een broodje knak en ranja! Voor de mooiste en origineelst versierde fiets in de optocht is er een prijs.

Wij hopen ook nu weer op mooi weer, en een grote opkomst met veel Oranjeplezier op deze Koningsdag 2019! .

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  Kroeg fiets

  Stevige batavus kroegfiets Lees meer
 • Headline 1

  Te koop keukenblok

  Te koop keukenblok in goede staat bestaande uit 3 bovenkastjes totaal 180 cm lang, 70 cm hoog en 30 cm diep, 3 onder kasten met twee lades, totaal 180 cm lang, 90 cm hoog en 60 cm diep, kunststof aanrechtblad 180 cm x 60 cm met rvs vierkante spoelbak van 40 x 40 cm. RVS handgrepen. Vraagprijs € 150,00. Lees meer
 • Headline 1

  Te koop aangeboden:

  4 Tuin-/terrasstoelen. Weinig gebruikt. Altijd droog gestaan. In zeer goede staat. 150 Euro of doe een bod. Lees meer
 • Headline 1

  SIERSCHOTEL

  te koop : porseleinen SIERSCHOTEL Lees meer
 • Headline 1

  BABY BEELD

  te koop : BEELD BABY Lees meer

Laatste reacties