Muziek

Koningsdag 2019


ZATERDAG 27 APRIL 2019
Dit jaar vieren we in Dieteren weer gezamenlijk Koningsdag op zaterdag 27 april 2019.
We starten om 10:30 uur met een feestelijke optocht vanaf ‘t Kröpke waar de kinderen met hun versierde ‘voertuigen’ opgehaald worden, door de Fanfare én de Schutterij.
Natuurlijk hopen we dat u allen aansluit!

Tijdens deze optocht zal de Schutterij traditiegetrouw hun Koning afhalen, samen met de Fanfare en alle overige deelnemers aan de optocht.

De optocht zal weer eindigen op het schuttersterrein aan de Bosweg, waar de overige festiviteiten van start zullen gaan. Aan jong en oud is gedacht.
Er zijn voor alle kleine en grote kinderen diverse activiteiten en spellen.
Ook zal deze middag het Burgerschieten plaatsvinden, waaraan alle aanwezigen vanaf 16 jaar kunnen deelnemen. Tijdens dit Burgerschieten kunt u kennismaken met het traditionele schieten met de zware buks. Lijkt het u leuk om mee te schieten zorg dan dat u een geldig ID bewijs bij u heeft.
Na de grote interesse van voorgaande jaren is er dit jaar ook weer het Jeugd Koningschieten met de windbuks voor alle kinderen van 9 tot en met 15 jaar. Inschrijven kan op de dag zelf op de feestweide. Het schieten voor de kinderen gaat om 14.00u van start.

Aan de inwendige mens is ook gedacht: hapjes en drankjes zijn er voor een schappelijke prijs te koop. Voor de kinderen is er zoals elk jaar weer een traktatie; chips of een ijsje, een broodje knak en ranja! Voor de mooiste en origineelst versierde fiets in de optocht is er een prijs.

Wij hopen ook nu weer op mooi weer, en een grote opkomst met veel Oranjeplezier op deze Koningsdag 2019! .

|Doorsturen

Agenda


>>> Klik hier voor de complete Agenda.
Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  PC Monitor

  PC Monitor Medion 23" aansluitmogelijkheid VGA en DVI kabel. DVI kabel en stroom kabel meegeleverd. Lees meer
 • Headline 1

  tuintafel hartman

  Tuintafel hartman te koop bijna nieuw staat met 2 stoelen zie fotosvraagprijs €75, in de midden opening voor parasol165x 95 x 73 ( lxbxh)vraagprijs €75, Lees meer
 • Headline 1

  Smeetsontruimingen biedt U de helpende hand

  Wij helpen u graag met het ontruimen van een woning, appartement, garage of andere werkzaamheden. U kunt ten alle tijden bellen voor een vrijblijvende offerte. Telefoonnummer 06-21521255. Voor meer info kunt u kijken op www.smeetsontruimingen.nl Lees meer
 • Headline 1

  Tuinman gevraagd

  Hulp gevraagd bij onderhoud van voor- en achtertuintje van onze seniorenwoning in Linne! Gsm nr:06-26062151 Lees meer
 • Headline 1

  Dames spijkerjas.

  Nieuwe dames spijkerjas. Driekwart model. Maat M, maar valt als Large. Lees meer

Laatste reacties