Parochie

Blokfluitensemble luisert Heilige Mis in basiliek op


Op zondag 1 juli, de eerste zondag van de maand is er in de H. Amelbergabasiliek in Susteren een Eucharistieviering die opgeluisterd wordt door een gastensemble. Er wordt gemusiceerd door het blokfluitensemble “Nota bene” afkomstig uit Heerlen. Het staat onder leiding van Mathieu Vermeulen, oud-docent van de Muziekschool in Heerlen.
De vijf blokfluitisten zijn afkomstig uit heel Zuid-Limburg. Zij hebben elkaar gevonden in de Heerlense muziekschool, maar de groep gaat sinds enkele jaren zijn eigen weg. Nota bene treedt regelmatig op bij gelegenheid van exposities, huisconcerten en kerkdiensten.
Een gevarieerd en uitdagend repertoire, origineel of bewerkt zorgt voor speelplezier en boeiend samenspel. De diverse maten blokfluiten van klein tot groot bieden rijke klankmogelijkheden.
In Susteren staat muziek op het programma van o.a. Bach, Widmann en Nielsen.
Zondag 1 juli om 11.00 uur. H. Amelbergabasiliek, Susteren. Na de H. Mis is er in het Stift voor alle bezoekers de gelegenheid elkaar te ontmoeten, onder het genot van een kopje koffie en een stuk vlaai.

Programma:

Intrede :Canzon, Erasmus Widmann
Tussenzang: “Himmelskönig sei willkommen”, J.S. Bach
Offerande: Folketone, Carl Nielsen
Tijdens Communie: Chaconne des Africains, J.B. Lully
Slot: Badinerie, J.S. Bach
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  icoon

  icoon, Maria met kindje Jezus . 25x28 Lees meer
 • Headline 1

  aangeboden

  te koop ov treinkaart [dag ov- daluren] Primera-actie 1 dag geldig voor 1 een persoon maandag t/m vrijdag in de daluren en in het weekend de hele dag .Geldig in trein ,bus,tram en metro. Klasse 2. Geldig van 03 09 18 t/m 28 10 18 pr .t.e.a.n.b. Nieuw 19 euro Lees meer
 • Headline 1

  Deurgong

  Deurgong met koperen staven. Mooie klank. Lees meer
 • Headline 1

  Gezocht Poetshulp

  Gezocht: Poetshulp voor 2 uur per week in Echt. Telno. 06-39369434 Lees meer
 • Headline 1

  baby speelkleed baby mix Forest

  zeer goede staat speelkleed , met losse uiltjes eraan hangen piepen als men erin knijpt,helaas weinig gebruikt. Lees meer

Laatste reacties