Muziek

180 jaar Schutterij St. Stephanus


Schutterij Sint Stephanus Dieteren 180 jaar.

Dit jaar bestaat de schutterij 180 jaar. Om dit heuglijke feit te vieren organiseert schutterij Sint Stephanus in het weekend van 1,2 en 3 juni dit jaar een jubileumfeest.
De afgelopen tijd heeft u al meermaals iets over het feest kunnen lezen en eindelijk zijn de laatste dagen van voorbereidingen treffen aangebroken. De tent is onderweg, het terrein gemaaid en alles is klaar om zo meteen de gasten te kunnen ontvangen. Nu hopen dat de weergoden ons ook gezind blijven en dat we tijdens deze mooie Limburgse traditie ook mogen genieten van mooi weer! Immers de koninginnen zien er stralender uit als de zon schijnt. De muziek klinkt vrolijker en de mensen langs de route zijn goed gestemd als het weer meewerkt. We hopen er een super feestweekend en jubileum van te mogen maken. Op Vrijdag 1 juni met de Limburgse middag. De tent vol met bezoekers en leuke artiesten met voor elk wat wils op het podium. De koffie en vlaai staan klaar dus koop nog gauw een kaart aan de kassa of in de voorverkoop!
Op zaterdag met de Sjlaag om de Koppeleberg; een schietwedstrijd met diverse traditionele wapens uit de schutterswereld. Kom deze dagen meedoen of kijken het kan allemaal! Voor info bel met 06-28471487.

Zondag 3 juni.
Zondagmiddag om 13.00 uur vindt het 1e bondsfeest plaats van schuttersbond Eendracht Born –Echt en omstreken. Maar liefst 20 schutterijen zullen, vooraf gegaan door Fanfare Eendracht Dieteren door de straten van Dieteren marcheren. Later deze middag vinden de traditionele schiet-, muziek- en exercitie wedstrijden plaats op het feestterrein aan de Bosweg. Met als hoogtepunt het bekendmaken van de winnaar van de dagbeker. De muzikale omlijsting van het schuttersfeest zal in handen zijn van niemand minder dan Volle Pulle en Spik en Span.
|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

Laatste reacties