Algemeen

Dance Center Vision valt in de prijzen bij danswedstrijd

Door Gilsing lokale media

Zondag 8 april vertrokken zestig dansers van dansschool Dance Center Vision, gevestigd in Heel, naar Shell We Dance Event in Vught. Een landelijke danswedstrijd waar jong en oud in verschillende categorieën de strijd met elkaar aan gaan.
Deze dag staan er voor de dansers zes choreografieën op de planning, onder leiding van Vera Deckers en Dyonne Rutten.

Als eerste is Vision Selectie B aan de beurt, met een strakke choreo. De meiden vinden het spannend en vanuit de coulissen zijn de zenuwen goed te zien. Maar wat hebben ze een geweldige performance neergezet.
Daarna is True Vision aan de beurt. Een groep van zes meiden die ongelofelijk op elkaar zijn ingespeeld. Met hun lifts en ingewikkelde trucs staat de choreografie als een huis! Vervolgens een snelle kostuumwissel en de volgende choreo is aan de beurt: Vision Selectie A met een dans met banden. Een grote groep, maar ze weten het kleine podium in Theater de Speeldoos goed te benutten.
Show 1 zit erop en met elkaar wordt er in spanning gewacht op de resultaten. En die zijn boven verwachting! Vol ongeloof, maar des te leuker, voor alle drie de groepen een prijs:
1e prijs Vision B Selectie in Categorie 2 jazz/modern
2e prijs True Vision in Categorie 4 jazz/modern
3e prijs Vision Selectie A in Categorie 4 jazz/modern

Show 1 zit erop, maar nog een tweede show te gaan. De dansers maken zich opnieuw klaar en ook de jongste meisjes van Vision Jeugdselectie uit Heel, Echt en Wessem komen binnen.
Deze jongste groep is als eerste aan de beurt. Ook hier veel zenuwen en voor een aantal is het zelfs hun eerste wedstrijd. De 16 jonge, getalenteerde meiden hebben geknald met hun choreografie!
Als laatste zijn de twee C Selecties aan de beurt, uit Heel en uit Echt. Vera en Dyonne staan te genieten in de coulissen van de choreografieën, wat wordt er met passie gedanst!
De resultaten zijn ook nu boven verwachting:
2e prijs Vision Jeugdselectie Categorie 1 jazz/modern
3e prijs Vision Selectie C Echt Categorie 3 jazz/modern

Wat een dag en wat een resultaat! Twee keer 3e, twee keer 2e en één keer zelfs als eerste mogen eindigen. De dansers en docenten keren moe, maar zeer voldaan terug naar huis. En zo heeft deze dansschool uit het “verre Zuiden” ook bij de organisatie diepe indruk gemaakt!

Meer informatie over Dance Center Vision, kijk op www.dancecentervision.nl.
Of volg de dansschool op Facebook of Instagram.

|Doorsturen

Agenda>>> Klik hier voor de complete Agenda.Waar besteed jij het vakantiegeld aan dit jaar?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Aanbiedingen!

Ingezonden Jouw nieuws

Vacatures


Sjnabbeltjes

 • Headline 1

  te huur gevraagd/gezocht

  Te huur gevraagd/gezocht Huurwoning en liefst met een (kleine) tuin. Heb 'n kleiner hondje! In Roggel, Neer, Heibloem en omgeving Lees meer
 • Headline 1

  Prenatal campingbedje

  Te koop : Prenatal campingbedje inclusief matras, 3 hoeslakens, 2 bovenlakens, matrasbeschermhoes en een handige opbergtas. Bedje is in prima staat (slechts enkele keren gebruikt bij oma en opa). Prijs all-in € 20 Lees meer
 • Headline 1

  EIKEN KEUKEN

  wegens verbouwing : FUNCTIONELE KEUKEN afm 2m90 bij 2m62 met of zonder toestellen oa NOVY dampkap AEG vaatwasser Lees meer
 • Headline 1

  Studieboeken Commercieel Management

  Studieboeken HBO Commercieel Management. - Essentails of Economics, fifth edition, J. Sloman/D. Garratt, (€ 20) - Core Business, 2e druk, P. van der Voort, (€ 8) - Studeer effectief, 2e druk, A. Pilot e.a., (€ 4) - Haal het beste uit jezelf, deel 1, L. Bijkerk/W. van der Heide (€ 12). Lees meer
 • Headline 1

  Puzzels Jan van Haasteren

  Te koop 2 puzzels van Jan van Haasteren. Koningsdag en de Ontsnapping. Slechts 1x gelegd. Nieuwprijs € 30,00. Nu beide puzzels voor € 12,50 Lees meer

Laatste reacties